Nieuws - Marmusic

WebRadio
MARMUSIC.NL
Het no-nonsense
internet radio station
WebRadio
Ga naar de inhoud

Waylon

Marmusic
Gepubliceerd door Godfried Nevels in Nieuwe Releases · 24 november 2019
Waylon lijkt op de muzikale plek te zijn beland waar hij zich het meest thuis voelt én waar hij het best tot zijn recht komt.

Met zijn vorig jaar verschenen album The World Can Wait keerde de muzikant terug naar zijn roots, de country en americana, gevolgd door de huidige theatertournee My Heroes Have Always Been Cowboys. Die lijn wordt doorgetrokken met Human, een album met twee muzikale gezichten: catchy countrytracks (I Should Be Loving You, My Heart Don’t Break) en meer ingetogen nummers en ballads (Lie With Me, Just A Dream).

Op Freedom To You laat Waylon en zijn band horen dat ze ook in staat zijn om ouderwets te rocken, een aanstekelijk nummer met een vette gitaarriff waar je geen genoeg van kan krijgen.
Human en Blessed For Sure zijn de meest persoonlijke songs van het album, waar Waylon in het laatstgenoemde nummer deelt hoe gelukkig en dankbaar hij is.

Evenals de voorganger is ook Human in Nashville opgenomen, een betere plek was voor dit album niet denkbaar geweest. Met slechts acht nummers had de nieuwe release best iets langer mogen zijn, maar afgezien daarvan heeft Waylon met Human een grote stap voorwaarts gezetWebRadio Marmusic.nl
© 2012-2019 marmusic
Terug naar de inhoud