Nightwish

WebRadio
MARMUSIC.NL
Het no-nonsense
internet radio station
WebRadio
Ga naar de inhoud

Nightwish

Marmusic
Gepubliceerd door Redactie in Nieuwe Releases · 17 april 2020
Wanneer het Finse sextet Nightwish een nieuw studioalbum aankondigt, hebben mensen de neiging om op te letten. Ze weten dat er iets bijzonders aankomt.

Bandleider Tuomas Holopainen zei ooit dat wanneer hij een nieuwe plaat maakt, hij de bedoeling heeft iets zeldzaams en unieks vast te leggen, een monument en een echte albumervaring.

In 2020 zal hij zijn doel zeker opnieuw bereiken. Nightwish heeft de opnames voor hun 9e studioalbum afgerond en kondigt met trots de titel, artwork en tracklisting aan. Het langverwachte album, dat volgt op het veelgeprezen Endless Forms Most Beautiful uit 2015, wordt een dubbelalbum met negen nummers op cd 1 en één lang nummer, verdeeld in acht hoofdstukken op cd 2.

Human. : II: Nature werd opgenomen van augustus tot oktober 2019 op Röskö camping, Petrax Studios en Troykington castle, evenals Finnvox Studios, door Tero Kinnunen, Mikko Karmila en Troy Donockley. Het mixen werd gedaan door Mikko Karmila bij Finnvox, met Tuomas Holopainen en Tero Kinnunen. Mastering werd gedaan door Mika Jussila bij Finnvox.WebRadio Marmusic.nl
© 2012-2019 marmusic
Terug naar de inhoud