Nieuws - Marmusic

WebRadio
MARMUSIC.NL
Het no-nonsense
internet radio station
WebRadio
Ga naar de inhoud

Milow

Marmusic
Gepubliceerd door Redactie in Album van de week · 25 april 2020
Milow verrast zijn fans met een surprise live-album! Het was van 'Maybe Next Year (Live)’ in 2009 en ‘From North To South (Live)’ in 2012 acht jaar geleden dat Milow een live album had uitgebracht met zijn voltallige band.

Zijn uitverkochte concerten in de Lotto Arena in Antwerpen en in de Carré in Amsterdam met het Antwerp Philharmonic Orchestra afgelopen februari waren persoonlijke en muzikale hoogtepunten in de carrière van Milow. Hij had er destijds geen enkel idee van dat dit helaas zijn laatste concerten voor een langere tijd zouden zijn omwille van de Corona-maatregelen.

Als cadeautje voor zijn fans en voor iedereen die noodgedwongen thuis is tijdens deze ‘quarantaine’, biedt Milow daarom dit gloednieuwe live-album aan: een echte live show met volledige band, orkest en een enthousiast publiek.

Op het live album album staan vijf songs van Milow's laatste studioalbum 'Lean Into Me', extra lange live versies met orkest van zijn grootste hits 'Howling At The Moon' en 'Ayo Technology', meest recente single 'Nobody Needs You Like I Do' en de nog niet eerder gereleasete track 'Tourist', wat een fan favourite is geworden tijdens Milow's live shows vorig jaar.
WebRadio Marmusic.nl
© 2012-2019 marmusic
Terug naar de inhoud