Nieuws - Marmusic

WebRadio
MARMUSIC.NL
Het no-nonsense
internet radio station
WebRadio
Ga naar de inhoud

Mary Chapin Carpenter

Marmusic
Gepubliceerd in Nieuwe Releases · 31 maart 2018
Mary Chapin Carpenter maakt al sinds het eind van de jaren 80 platen en heeft altijd wat in de schaduw van de grote vrouwelijke singer-songwriters uit de jaren 70 en 80 gestaan.
 
Ten onrechte overigens, want het inmiddels behoorlijk omvangrijke oeuvre van de Amerikaanse singer-songwriter valt op door een bijzonder hoog en opvallend constant niveau.
 
 
Bijna twee jaar nadat het fraaie The Things That We Are Made Of flink wat jaarlijstjes haalde, is Mary Chapin Carpenter terug met Sometimes Just The Sky en ook dit is weer een hele mooie. Ter ere van haar 30-jarig jubileum voert Mary Chapin Carpenter een aantal van haar favoriete songs opnieuw uit, waarbij topproducer Ethan Johns plaats nam achter de knoppen en een legioen aan geweldige muzikanten aanschoof.
 
Een plaat met nieuwe bewerkingen van oude songs is over het algemeen saai en overbodig, maar Mary Chapin Carpenter heeft nieuwe songs gemaakt van haar deels onbeminde parels uit het verleden.
 
Sometimes Just The Sky ademt kwaliteit en onderstreept nog maar eens dat Mary Chapin Carpenter al 30 jaar behoort tot de groten in het genre.WebRadio Marmusic.nl
© 2012-2019 marmusic
Terug naar de inhoud