Nieuws - Marmusic

WebRadio
MARMUSIC.NL
Het no-nonsense
internet radio station
WebRadio
Ga naar de inhoud

Ilse Delange

Marmusic
Gepubliceerd in Nieuwe Releases · 7 september 2018
Na een onderbreking van zes jaar, waarin ze twee albums met The Common Linnets maakte, jurylid was bij The Voice of Holland en deelnam aan het Eurovisie Songfestival, is Ilse DeLange weer terug met een nieuw soloalbum.

En dan ook nog in het jaar waarin het 20-jarig jubileum van het debuutalbum van de zangeres wordt gevierd.

Het nieuwe album bevat elf nummers en opent met Ok, een catchy en poppy nummer dat als eerste single is uitgebracht. Met Ok wordt de toon gezet voor de rest van het album, een combinatie van uptempo popsongs (Half The Love, Runaway, Heartbeat) en meer ingetogen tracks (Around Again, Sun & Shadow).

Na de country en americana van The Common Linnets keert DeLange met haar nieuwe album weer terug naar het popgeluid van Eye Of The Hurricane, haar vorige soloplaat uit 2012.

Met als afsluiter You Are The Reason, een duet met de Engelse zanger Calum Scott, heeft DeLange een prima popalbum met een aantal potentiële hitsingles afgeleverd.

Voor de liefhebbers is ook een gelimiteerde versie van het album beschikbaar, met akoestische versies van Ok, Runaway en Violet & Blue als bonustracks.WebRadio Marmusic.nl
© 2012-2019 marmusic
Terug naar de inhoud