GouweOuweClub

WebRadio
MARMUSIC.NL
Het no-nonsense
internet radio station
WebRadio
Ga naar de inhoud

GouweOuweClub

Marmusic
Gepubliceerd door Nico van der Linden in Nieuws · 12 februari 2019
Radio verleden
Hoi mijn naam is Nico van der Linden en al vanaf 1980 radioactief.

Mijn liefde voor het medium radio begon al in de eind jaren 60 met in de avonduren het luisteren naar Radio Luxembourg en daarna natuurlijk de zenders vanaf de Noordzee waarbij Radio Noordzee Internationaal mijn voorkeur had.

Vele zijn begonnen op hun zolderkamertje of slaapkamer en dat was bij mij ook het geval, halverwege 1980 ben ik begonnen bij een piraat in Vinkeveen wat later zou uitgroeien tot een legale lokale omroep, Radio Ronde Venen. Tijdens deze periode maakte ik ook programma's voor de vrije radio (piraat)....Starlight 94,8 in De Kwakel. In een later stadium ging ik programma's maken voor de lokale omroepen Midpoint FM en Rick FM (nog steeds). Tijdens mijn Midpoint FM periode ging ik ook op zondagavond een programma maken bij het radio station van Ad Bouman en Michael Bakker, Radio 192 en jaren lang op zondagmiddag Holland FM Gran Canaria.

Verder heb ik een bijdrage geleverd aan een tal van internet stations zoals Radio Northsea Int., Radio Monique 963, Radio Mi Amigo 192 en Radio Atlantis Amsterdam.

En nu via diverse stations in Nederland met De Gouwe Ouwe Club.WebRadio Marmusic.nl
© 2012-2019 marmusic
Terug naar de inhoud